Proiectul rezidential "Esplanada Primaverii" este propus intr-un loc ideal , langa lacul Mogosoaia, cu vedere spre padure. Zona are o valoare deosebita datorita unui peisaj natural extraordinar, dar si datorita prezentei in apropiere a Palatului Mogosoaia, incarcat de o bogata istorie. Timp de 300 de ani peisajul a inspirat pe diversi locatari de seama de la brancoveni, la descendentii lor, boierii Bibescu, si apoi pe curatorii Muzeului de arta feudala. Si in secolul 21 acelasi peisaj va inspira pe modernii locuitori ai ansamblului rezidential ce vor alege sa locuiasca in aceasta locatie de prestigiu.

Daca ansamblul arhitectonic al Palatului Mogosoaia reprezinta prin renumitul stil brancovenesc un model de eleganta, conectat la cele mai inalte valori ale arhitecturii trecutului, avand elemente venetiene, bizantine si de renastere italiana si depasindu-si astfel vremurile, tot asa si proiectul rezidential "Esplanada Primaverii" este racordat la cele mai inalte valori ale stilului international contemporan, folosind expresivitatea celor mai noi tehnologii in constructii.

Palatul Mogosoaia ne inspira prin contrastul intre albul marmurii si caramida zidariei brancovenesti, prin traforul creat de coloane si arcade venetiene printre care rasare apa stralucitoare a lacului, prin labirintul de gard viu, gradini cu flori si amenajarea peisagera gandita la scara umana. Aceleasi elemente vor fi prezente in cadrul proiectului "Esplanada primaverii". Desi rezolvat stilistic intr-o maniera contemporana veti regasi: un contrast elegant intre alb si placaj de caramida, suprafete traforate ale pergolelor si copertinelor prin care straluceste apa lacului si albastrul cerului, un labirint de gard viu, care va delimita curtile locuitorilor de la parter, amenajari florale si peisagere la scara locuitorului, o amenajare bogata si imaginativa cu functiuni de loisir pe malul lacului.

Elementul cel mai marcant al arhitecturii Palatului Mogosoaia, de origine venetiana, loggia sau pridvorul care da spre lacul Mogosoaia, ne inspira si in cazul proiectului rezidential. Toate locuintele cu vedere spre lacul Mogosoaia vor avea terase generoase cu pergole, ce vor constitui trecerea de la confortul apartamentului la cadrul natural al lacului, cu perspective generoase. Aici va putea locuitorul sa contemple frumusetea si armonia pe care o astfel de locuinta i le va oferi.

Proiectul ansamblului rezidential "Esplanada Primaverii" este mai mult decat doar un cartier rezidential. Este o statiune de sine statatoare ce ofera aproape tot ce-si va putea dori locuitorul: lac, ponton pe lac, club, padure, parc, promenada, locuri de joaca, piscine, iarna patinoar, teren de sport, gradini la parter, gradini suspendate la terasa de peste locuinte, terase, pergole, bulevard, comert, birouri, hotel, sali de conferinte, restaurant cu vedere panoramica, restaurant pe terasa, spa � fitness, casino, parcari , scoala si gradinita.

Aceste spatii ajuta la ridicarea calitatii vietii in ansamblul residential, oferind intregul confortul locuirii citadine in mediul natural linistit si nepoluat al lacului Mogosoaia.

O buna imagine face cat o mie de cuvinte !

ОБСЕРВАТОРИЯ АКВАРИУМ ОБРАЗОВАНИЕ ДЕЙНОСТИ ПАРК ЕКО ПРОЕКТ ПАРКИНГ ЛЕТИЩЕ ЗА ХЕЛИКОПТЕРИ ОФЕРТА ПАРТНЬОРСТВА ЗАБЕЛЕЖКА
ЗАЯВЛЕНИЕ ОФЕРТА
КОНТАКТ

free counters